مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل و عدم پرداخت نفقه و خرج منزل توسط مرد

باسلام
در مورد ترک منزل توسط زوج ، چگونه میتوان ثابت کرد ایشون شش ماه متوالی منزل را ترک کرده اند؟ از روز خروج از منزل باید رفت دادگاه یا بعد از شش ماه متوالی ؟ شاهد لازم هست یا خیر ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
سپاس

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .ادله اثبات دعوا 1اقرار2شهادت شهود3اسناد 4امارات5علم قاضی .جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق مشاور تلفنی سامانه در ارتباط باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به دلایل مختلف می‌تواند استفاده نمایید اول شهادت شهود ارسال اظهارنامه به زوج و همچنین پلیس 110 و تنظیم گزارش