مشاوره حقوقی رایگان - منزلی که جزو مستثنیات قرار گرفته شده میتوان به غیر انتقال داد؟؟

همسرم عنوان میکنن 3 دانگ منزل رو که به نامشون هست و حدود 1/5میلیارد میرزه رو دادگاه جزو مستثنیات قرار میده و چیزی دست من رو به عنوان مهریه نخواهد گرفت. و ایشان پس از اعسار اون رو به پسرشان که از ازدواج قبلی دارن انتقال میدن تا حتا به پسر مشترکمان در صورت فوت ایشون ارثی نرسه.این کار امکان پذیره ؟؟ تا الان هم هر چی دستشون بوده به نام اونا انتقال داده و هیچی جز حقوق بازنشستگی نداره .در ضمن تکلیف پسر 12 ساله من چی میشه که حتا از پدرش میترسه.میگه برای آزار دادن من هم که شده بچه رو ازم جدا میکنه و نمیزاره ببینمش

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کاربر محترم پاسخ به سوال شما مفصل ونیاز به اخذ توضیحات تکمیلی می باشد تا راهکار مناسب حقوقی درجهت حفظ حقوق شما ارائه گرددلذا نیاز به گفتگو می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.