مشاوره حقوقی رایگان - چک صیادی

سلام خسته نباشید من یک خودرو به یک شخص فروختم و اون شخص مبلغ 11 میلیون را چک صیادی به من داد و در سامانه ثبت کرد و استعلام گرفتم چک برگشتی نداشت و اون رو در بانک قرار دادم و الان 4 روز مونده به پاس شدن چک صیادی که طرف پیام فرستاده من ماشین رو بردم 20 میلیون هزینه کردم فاکتور رو بردم دادگاه و جلوی چک صیادی رو گرفتم و طرف بعد یک هفته بعد از بردن ماشین این پیام رو برای من فرستاده و من هم موقع فروش ماشین رو بردیم دفتر اسناد رسمی و قانونی سند محضری رو بنام ایشون زدم و الان 4 روز مونده چک من پاس بشه این پیام رو برای من ارسال کرده!!! از نظر شما من میتونم چکم رو پاس کنم یا اینکه نمیشه؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر می رسد دروغ گفته باشد . با این وجود اگر در تاریخ مورد نظر موجود نداشت گواهی عدم پرداخت را بگیرید و علیه ایشان شکایت نمایید . حسب مورد دعاوی مختلفی می شود مطرح کرد در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر بانک به درخواست واقدام قانونی حساب را مسدود کند شما نمی توانید وصول نمایید.شما می توانید دادخواست مطالبه ثمن معامله را با توجه به مستندات ارایه نمایید.

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود بیع انجام شده محسوب میشود و شما جهت وصول چک اقدام خود را انجام دهید چنانچه وجهی در زمان مقرر وجود نداشت گواهی عدم پرداخت بگیرید و دادخواست مطالبه وجه چک را انجام دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما در مورد مقرر نسبت به ارائه چک به بانک اقدام نمایید و در صورت عدم وصول و منتهی به صدور گواهی عدم پرداخت مناسب را به نماید