مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به آسیب جسمی غیر عمد

با سلام و عرض ادب، متشکرم که وقت می‌گذارید و پرسش بنده را مطالعه میفرمائید.
بنده ساکن کرج هستم و اسفند 99 در اهواز یک تصادف رانندگی داشتم که مقصر شناخته شدم و متاسفانه راننده مقابل آسیب جزئی دیدن که حتی نیاز به بخیه نداشتن اما با خود زنی مقدار جراحات را افزایش داد ولی بنده اصلا به روی خودم نیاوردم و مطرح نکردم، تمام خسارات مربوط به خودرو را توسط بیمه کاملا پرداخت کردم حتی 5 میلیون تومان هم شخصا بیشتر پرداخت کردم که مدیون نباشم و برای خسارات جرحی نیز در بیمه تشکیل پرونده داده ام و مدارک پرونده کامل است در دادگاه نیز دفاعیه خود را تسلیم قاضی پرونده نمودم و فرمودند که دیگر نیازی به حضور بنده نیست، اما حالا بعد سه ماه دوباره احضاریه به علت رسیدگی اومده، که به خاطر شرایط شغلی به هیچ عنوان مرخصی ندارم و اگر غیبت کنم قراردادم تمدید نمیشود، اگر در دادگاه حاضر نشوم چه اتفاقی می‌افتد؟ آیا عواقبی دارد؟ آیا میتوانم با دادگاه تماس بگیرم و علت عدم حضورم را اطلاع دهم؟ با تشکر فراوان از تمامی وکلای دلسوز و کارشناسان کاربلد دادراه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سعی کنید حاضر شوید در غیر این صورت لایحه ارایه دهید یا وکیل بگیرید