مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به پسر

سلام به یکی از رفیقام که پسر هستش چندسال پیش یه مرد بهش تجاوز کرد.
و رفیقم همون موقع خاسته شکایت کنه ولی بخاطر ترس از اون یارو و بخاطر ترس از آبروش و ترس از خانوادش شکایت نکرده. ولی الان میخاد شکایت کنه.
میخاستم بدونم اگر الان از اون یارو شکایت کنه دادگاه مدرکی برای اثبات میخاد؟ باید چکار کرد؟ میشه راهنمایی کنید؟ و اینکه مجازاتش چیه؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، شکایت در مورد بی فایده است؛ چون ادله اثبات جرم با توجه به اینکه چند سال از تاریخ وقوع آن گذشته ،خیلی ضعیف است.احتمال موفقیت شما زیر پنج درصد است.

فریبا پورسعید

سرکار خانم فریبا پورسعید :

سلام. بله . برای اثبات هر ادعایی نیاز به دلایل متقن و کافی است. با توجه به گذشت مدت زمان زیاد و از بین رفتن آثار جرم، با اقرار مرتکب یا شهادت اشخاصی که ارتکاب جرم را مشاهده کرده باشند، احتمال اثبات وجود دارد. مجازات تجاوز در صورتی که دخول انجام شده باشد، اعدام است