مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قرارداد و تغییر مالکیت

سه سال قبل واحد مسکونی در قالب قرارداد تعاونی مسکن خریداری نموده و بدون هیچ مبایعه نامه ای با وکالت فروشنده بنام همسرم، قرارداد به نام ایشان منتقل گردید؛ پیش پرداخت به ارزش 20درصد معامله با کارت همسرم پرداخت و مابقی پرداخت ها در قالب چک و با درج شماره وکالت نامه توسط اینجانب پرداخت شده است؛ پس از تحویل، منزل به هزینه بنده و با فاکتور بازسازی شد. مالکیت واحد مسکونی حتی در قبال بخشی از مهریه همسرم صورت نگرفته و الان ایشان مدعی مالکیت منزل شده و یکسال است که با تعویض قفل مانع از ورودم به منزل شده اند و حتی از تحویل اسباب و اثاثیه منزل که در طول 12 سال تهیه کرده ام اجتناب می کند. آیا با توجه به مستندات پرداخت وجه ثمن معامله و هزینه های بازسازی، امکان ابطال وکالت نامه و قراداد انتقالی وجود دارد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر منظورتان است که آن را هبه تلقی کنیم از هر حیث غیرممکن است و نمی توانید موضوع را در قالب هبه تعریف نمایید ولیکن اگر هزینه هایی کردید و از این حیث متحمل ضرر و زیان شده اید قابل پیگیری خواهد بود

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

در مرحله اول یک اظهارنامه بدین چون مدارک شما چندان محکمه پسند نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سوالتان کلی است پیشنهاد میکنم از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید