مشاوره حقوقی رایگان - توهین و فحاشی

سلام.
خانه ای را یک سال اجاره داده بودم که توی قولنامه 2 نفر نوشته بودن اما بعد از گذشت چند ماه متوجه شدم که بیشتر از 2 نفر در آن زندگی میکنند و صبر کردم تا مهلت قرارداد تمام شود و یک ماه قبل از اتمام قرارداد به مستاجر گفتم دنبال خانه باشد. در این یک ماه باقیمانده خانه را به بنگاه گذاشته تا مستاجر جدید پیدا شود اما مستاجر هر دفعه به دلیلی در را باز نمیکرد برای بازدید مستاجر تا اینکه وقتشان تمام شد و درست روز آخر خانه را تخلیه کرده و برای دریافت پول پیش، به من مراجعه کردن بنده نصف مبلغ را پرداخت کرده (10 میلیون تومان) و گفتم برویم کلید را تحویل بده، بنده خانه را بازبینی کنم و نصف دیگر را پرداخت کنم رفتیم خانه دیدم خانه بسیار کثیف است که به مستاجر گفتم این چه وضع است مستاجر به من و همسرم فحاشی و توهین کرده در همین حین پسرم از طبقه بالا وارد ماجرا شده دلیل را پرسید که چرا سرو صدا هست، پسرم و همسرم رو به بار کتک گرفتن که پسرم خونریزی کرده و همسرم هم به کمر به زمین انداختن و از خانه گریختن. (مستاجر همراه با برادرش این کار رو کردن)
روز بعد بنده همسرم و پسرم رو به پزشکی قانونی برده و از این آقا شکایت کردم. (البته فقط همسرم و پسرم شکایت کردن) خودمو به عنوان شاهد در شکایت نوشتیم.
برای پسرم 1.3 درصد زدن.
حال تمام این اتفاقات در خانه افتاد.
آیا میتونم خسارتی بگیرم نتیجه به چه صورت خواهد بود؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.می توانید شکایت نمایید ولی باید ثابت نمایید ایراد ضرب وجرح از سوی مستاجر رخ داده است .بابت خسارات منزل نیز حقوقی اقدام نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید شکایت نماید لیکن دلایل و مدارک اثبات آن بر عهده شماست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه مدارک و دلایل می توانید شکایت کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تقاضای تحقیق محلی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

شکواییه خود راپیگیری کنید.جهت منزل اگرخسارتی وارد شده تامین دلیل نمایید کارشناس خسارت رابرآورد میکنید وپس ازآن دادخواست مطالبه خسارت بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا دادخواست تامین دلیل بدهید و سپس دادخواست مطالبه خسارات را مطرح نمایید و