مشاوره حقوقی رایگان - وراث دیه

سلام. برادر من چندین سال پیش به قتل رسیده و الان دولت میخواهد دیه بدهد اولا دیه برحسب چه سالی پرداخت می‌شود. دوم ما سه نفر ستید مادر و دوخواهر. ایا به خواهران هم دیه می‌رسد. ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دیه به نرخ روز اگر امسال پرداخت شود 480 میلیوا تومان البته در ماه حرام بیشتر است و تمام به مادر می رشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر ان مرحوم زن فرزند نداشته باشد دیه اش به نرخ روز به شما ومادر ودوخواهر می رسد به این ترتیب :
اول یک ششم میدن به مادر بعد هر چه ماند تقسیم بر 4 میکنند که دوقسمت آن برای شما و هر خواهر یک قسمت می برند.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.به نرخ سال پرداخت.دیه به برادر یاخواهر ایشان درصورتی که پدر مادر ،همسروفرزند درزمان فوت داشته باشدتعلق نمیگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نرخ سال پرداخت محاسبه می شود.
دیه به مادر پرداخت می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دیه بر اساس نرخ زمان پرداخت محاسبه میشود
خیر به شما تعلق نمیگیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
دیه به نرخ سال پرداخت محاسبه میگردد و دبه به مادر تعلق دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دیه اصولا به نرخ روز پرداخت می گردد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
به نرخ روز پرداخت
با وجود مادر به خواهران و برادران نمی رسد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نرخ سال پرداخت.دیه به برادر یاخواهر ایشان درصورتی که پدر مادر ،همسروفرزند درزمان فوت داشته باشدتعلق نمیگیرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دیه یوم الادا است و فقط به مادر می رسد