مشاوره حقوقی رایگان - رانندگی بانوان با موتور

آیا رانندگی کردن بانوان با موتور در سطح شهر قانونی و مجاز است؟؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بنظر چون گواهینامه موتور برای خانمها صادر نمی گردد استفاده از آن نیز قانونی نباشد اگر گواهینامه مربوطه را دارید فاقد ایراد می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

غیر قانونی نیست اما گواهینامه هم برای خانومها برای موتور صادر نمیشود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر گواهینامه موتور داشته باشید منع قانونی ندارد. ولی گواهینامه موتور برای خانم ها صادر نخواهد شد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

اصولا گواهینامه برای خانم ها صادر نمیشود. طبق نظریه اخیر. اما در صورتی ک از قبل گواهی نامه قانونی دارد رانندگی خانم ها موردی ندارد. البته در سطح شهر ممکن است جریمه شوند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر گواهی نامه داشته باشد خیر.

محسن سلیمانی

جناب آقای محسن سلیمانی :

سلام چنانچه از طریق مراکز مربوطه اقدام و اخذ گواهینامه بفرمایید قانونا ایرادی ندارد ...اما ....

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام غیر قانونی نیست ولی در هر صورت بحث نداشتن گواهینامه مطرح است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

غیرقانونی نیست ولی در هر صورت بحث نداشتن گواهینامه مطرح است.