مشاوره حقوقی رایگان - عدم تنظیم سند توسط تعاونی مسکن

با سلام. بنده ملکی را از شخصی به صورت تفویض وکالت رسمی خریدم، این ملک توسط تعاونی مسکن بازرگانی ساخته شده، قرار شده بود هرگاه تعاونی اقدام جهت تنظیم سند کند، ایشان سند را به نام بنده منتقل کند. بعد از 3 سال هنوز تعاونی اقدام به تنظیم سند نکرده است، حال بنده چه کار باید کنم ؟ البته همه خانه های ساخته شده توسط تعاونی مسکن بازرگانی این مشکل را دارد.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

همانطور که گفتید قرار شده هر وقت تعاونی یند زد او هم سند را بنام شما بزند و بازهم همانطور که گفتید هنوز تعاونی سند نزده است. پس فعلا کاری نمیتوان کرد و باید صبر کرد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر فروشنده متعهد شده هر زمان تعاونی ملک را به نام ایشان تنظیم‌سند نماید نامبرده نیز متعهد به انتقال سند به نام شما باشد لذا تا زمانی که این انتقال صورت نگیرد تعهدی نیز در قبال شما نخواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و خسارات به طرفیت فروشنده و تعاونی مسکن اقامه نمایید و به مبایعه نامه و قرارداد اولیه تعاونی مسکن با اعضا ،
استناد نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست الزام به تنظیم سند دهید و به طرفیت فروشنده خسارات دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و خسارات به طرفیت فروشنده و تعاونی مسکن اقامه نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به داوری اتاق تعاون مراجعه کنید و دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و خسارات به طرفیت فروشنده و تعاونی مسکن اقامه نمایید