مشاوره حقوقی رایگان - پخش کردن فیلم پسر لخت

من 17 سالمه و حدود 6 ماه قبل با رفیقم یک پسر مفعول را با رضایت خود به باغ بردیم و از او تقاضای رابطه کردیم ولی او قبول نکرد و گفت من با شما رابطه برقرار نمیکنم و از من فیلم لختم را بگیرید و من برای شما یک شخص دیگری را میاورم و ما قبول کردیم ولی از قغفل فیلم دستم رفیق دوستم افتاد و فیلم پخش شد و به دست خوانواده اش رسید و از ما شاکی شدن ولی پسر برای اینکه در خوانوانده نفهمند او مفعول است چند ماجرا که بعد از ما برایش اتفاق افتاده را یکی کرده و از 7 نفر شاکی شده است .
و مقصر صد در صد ماجرا هم من و رفیقم هستیم که قاضی گفت اگر فیلم دیگری پیدا کنید از شاکی میتوانم تخفیف بدهم در جرمتان ما جرای ما چگونه میشود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر همکاری کنید قاضی در مجازات شما می تواند تخفیف دهد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ممکن از در صورت همکاری قاضی تخفیف در نظر بگیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر همکاری کنید تخفیف دارد مجازات حبس و شلاق است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مجازات حبس و شلاق دارد در صورت همکاری مشمول تخفیف و...می گردید