مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز

سلام بنده در ملا نوامیس استمنا میکردم و فحش جنسی میدادم الان احساس شدید عذاب وجدان میکنم حتی به یک دختر 7 ساله هم نظر داشتم و میل به تجاوز الان با این احساس گناه چه کنم ایا باید برم خود رو معرفی کنم و شلاق بزنند خیلی احساس بی چیزی میکنم در ان دنیا نمیدانم چگونه به خونواه هاشون جواب بدم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بهتر است به یک روانشناس برای مشاوره مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیازی نیست. فقط در نزد خدای خود استغفار کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نزد روانشناس بروید این‌ مساله باید ریشه ای حل شود

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

به نظر صلاح است به روانشناس مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به روانشناس مراجعه و روح خود را درمان کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همین که متوجه اشتباه خود شده اید اولین قدم در اصلاح است. توصیه میشود تحت مشاوره روانشناسی قرار گیرد و در خلوت خود طلب استغفار کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اطهار ندامت و توبه نمایید و باب رحمت الهی همیشه باز است و می توانید طلب عفو نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

توبه کنید و دیگر تکرار نکید. نیاز نیست کار دیگری بکنید.

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

نیازی نیست جایی بروید همین پشیمانی شما برای بخشیده شدن از طرف خدا کافی است. خداوند انقدر مهربان است که قبل از حس پشیمانی ما را میبخشد بعد اجازه پشیمانی میدهد. به دیگران خوبی کنید و در فکر گذشته نباشید