مشاوره حقوقی رایگان - توافق نامه ی مهریه

سلام میخواستم منو راهنمایی کنید درخصوص توافق برای مهریه ی 5 سکه که توافق نامه بنویسیم و محضری بشه متن توافق اینجوری باشه در خصوص حق و حقوق که شامل مهریه و اجرت المثل که مهریه شامل 5 قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید عندالمطالبه و مبلغ 6 میلیون اجرات المثل که مبلغ سکه به نرخ روز حساب شده و اینکه زوج باید در هر ماه مبلغ 3600 تومان بابت قسط مهریه به زوجه بپردازد در طول 15 ماه که کلا میشه 64 تومن (کل مهریه و اجرت) خواستم بدونم به نظر شما وکلای محترم اینجوری بعدا مشکلی پیش نمیاد مثلا اگه بعدا زوج میخواست قسط پنجم رو واریز کنه و به دوروغ بگه که نه مثلا این قسط پنجم نیست قسط هفتم هست اونوقت من باید چطور ثابت کنم که نه این قسط قسط پنجم هست و زوج داره دوروغ میگه لطفا من و راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شما نیاز به گفت و گو دارید لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

پس از واریز هرقسط رسید اخذ نمایید که مشخص میشه.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است. می توانید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پس از واریز هرقسط رسید اخذ نمایید که مشخص میشه.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با پرداخت هر یک از اقساط رسید دریافت کنید