مشاوره حقوقی رایگان - وکالت فروش سهم ارث بنام همسر

سلام من سهم ارث همسرم رو بعنوان مهریه توقیف و درخواست مزایده کردم
چون قیمت مزایده پایین خورده.
نمیدانم فقط سهم ارث مزایده میره یا کل ملک ؟
حالا سوال دارم,که کل ملک مزایده میره یا فقط سهم ارث ؟ چون کمتر از دانگ سهم همسرم از اون. ملک میشه.
سوال دوم, همسرم , بمن میگه وکالت فروش بلاعزل سهم ارث شو میده.
تا پرونده رو مختومه کنم..
آیا همچنین چیزی امکان پذیر هست؟ و کلک فریب در کار نیست؟
آیا میشه کاری کرد بعدا حقش رو خواهرها و برادراش بکشند بالا .. چون در کل بخاطر اونا توقیف اموال کردم ..

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود کل ملک به مزایده گذاشته می شود جهت مشاوره بیشتر از خدمات مشاوره ای استفاده نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در اموال مشایی صرفاً سهم مشاعی محکوم علیه بفروش خواهد رفت مگر انکه کلیه وراث به فروش کل ملک رضایت داشته باشیند

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

نسبت به سهم الارث همسرتون کارشناس قیمت گذاری میکنن و وکالت در فروش منعی ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرفاً سهم مشاعی محکوم علیه بفروش خواهد رفت مگر اینکه کلیه وراث به فروش کل ملک رضایت داشته باشند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صرفا سهم مشاع همسرتان مزایده می شود . وکالت در فروش را قبول نکنید .
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کل ملک به فروش گذاشته میشود از او بخواهید سهم الارث را به شما صلح کند در این صورت خیالتان راحت میشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

صرفاً سهم مشاعی محکوم علیه بفروش خواهد رفت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر سهم مشاعی همسرتان به مزایده گذاشته میشود‌ در صورت نیاز به اطلاعات کاملتر تماس بگیرید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

صرفا سهم مشاع همسرتان مزایده می شود . وکالت در فروش را قبول نکنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیر سهم مشاعی همسرتان به مزایده گذاشته میشود‌ در صورت نیاز به اطلاعات کاملتر تماس بگیرید.