مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام و وقت بخیر
بنده 14 سال است که با یک خانم ازدواج کرده و صاحب یک فرزند پسر 11ساله هستم با توجه به اینکه ادامه زندگی بنا به دلایلی واقعا برام سخت شده و بنده از بابت مالی تنها یک ماشین به نام خودم دارم (حدود 110 تومن) چه راه حلی رو برای طلاق پیشنهاد میکنید ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانید طلاق دارید و از اقساط مهریه را بپردازید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوج میتواند دادخواست طلاق را
اقامه نماید ولی برای اجرای صیغه طلاق باید ابتدا تمام حقوق مالی زوجه را پرداخت نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است ماشین را انتقال دهید به این جهت که زوجه می تواند بابت مهریه توقیف کند.
برای طلاق می توانید توافقی اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر توافق دارید ،طلاق توافقی بگیرید والا باید هنگام طلاق تکلیف حقوق مالی همسرتان را کامل مشخص کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حق حقوق همسر را طبق توافقات رسمی دهید و دادخواست طلاق دهید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با پرداخت یا تعیین تکلیف حقوق مالی زوجه می توانید جهت طلاق اقدام نماییدماشین قابل توقیف می باشد

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

سلام توافق کنید در کوتاهترین زمان توسط وکیل انجام میشود البته اگر خانم مهرش را نبخشد نمی‌شود اصرار بر توافق داشت

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

درخواست طلاق و تقسیط مهریه بدهید حکم‌طلاق صادر میشود

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

تقاصای اعسار بدهید یاباایشان درخصوص پرداخت مهریه توافق کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید توافقی اقدام نمایید
وگرنه زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود....
احتمال طرح دادخواست اعسار نیز وجود دارد
میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد

موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد
حتما به یک وکیل متخصص وکالت دهید.