مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت ماشین

سلام خسته نباشید،
بنده چند روز پیش با یه پژو 206 خشک مدل 1400 تصادف کردم که تصادف هم توی میدان بود و راننده ی 206 به درب عقب سمت راننده ماشین من برخورد کردن اما چون داخل میدان بودن بنده مقصر شناخته شدم درصورتیکه ایشون کلا سرش تو گوشی بود و ماشین بنده رو ندید، بیمه تمام خسارت رو پرداخت کردن حتی کارشناس بیمه گفتن ک بیشتر هم نوشتن و خسارت آنچنانی هم ندیدن فقط یکی از چراغا شکست با کاپوت که جلوش جمع شد کاپوت رو چندجا برده بودن گفته بودن که بیرنگ درمیاد و حتی احتیاج به نقاشی هم نداشت اما ایشون زنگ زدن که من میخوام کاپوت رو عوض کنم و دراینصورت افت قیمت ماشینم 15، 20 تومن میشه که باید پرداخت کنید بیاید توافقی حلش کنیم منم گفتم که چون کاپوت بیرنگ درمیاد افت نمیخوره ولی قانع نشد نهایتا گفتم که شکایت بکنه، حالا با این اوصاف خواستم ببینم افت قیمت ماشین بهش تعلق میگیره یا نه؟ درضمن اگه تعلق بگیره میتونم اقساط کنم مبلغ رو؟واینکه دانشجو هستم و هیچ چیزی هم به اسمم نیست حتی ماشین مال داداشم بود که تصادف کردم باهاش نهایتا مبلغ اقساط چقد میشه؟
ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
موضوع به کارشناس ارجاع میشه و در صورت تشخیص باید پرداخت بشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود افت قیمت شرایط,دارد و توسط بیمه پرداخت نمی شود و باید پرداخت صود اما می توانید اعتراض کرد

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

پرداخت خسارت ویا افت قیمت در حدود عرف بهشون تعلق میگیره و باید ثابت کنید که مقدار اولیه خسارت چقدر بوده بله میشه تقسیط کرد و احتمال توقیف ماشین برادرتون به عنوان عامل خسارت هم هست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

کارشناس میزان افت قیمت را مشخص میکند بله امکان تقسیط هست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تشخیص میزان افت قیمت با کارشناس است و اگر مالی ندارید می توانید درخواست اعسار و تقسیط مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نیاز به بررسی کارشناس رسمی دادگستری دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

کارشناس افت قیمت را تعیین میکند امکان تقسیط هم هست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خسارت و میزان افت قیمت توسط کارشناس تعیین خواهد شد

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام اینکه افت قیمت خودرو رو میتونه مطالبه کنه بله میتونه و شما هم بعد از محکومیت می تونین تقاضای اعسار بدین که تقسیط بشه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

کارشناس افت قیمت را تعیین می کند.امکان تقسیط هست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله افت قیمت شامل ایشان میشود و برای قسطی کردن آن ، باید دادخواست اعسار مطرح کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

افت قیمت شرایط,دارد و توسط بیمه پرداخت نمی شود و باید پرداخت صود اما می توانید اعتراض کرد