مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت جعلی

با سلام. یه بنده خدایی با مدارک جعلی برای شخص دیگه ای در بانک ضامن شده و وام گیرنده ریالی از قسطهاشو پرداخت نکرده حالا برای ضامن پیامک اجراییه اومده سوال اینه اگر ایشان بخواد خودش قسطها رو پرداخت کنه باید یکجا واریز بشه یا نه به طور قسطی هم قبول میکنن و سوال دوم اینکه اخرش که تصفیه بشه میتونه از وام گیرنده شکایت کنه یا چون مدارک خودش جعل بوده این امکان وجود نداره. و اگر کلا ضامن هم پرداخت نکنه چه اتفاقی میفته میتونن پیداش کنن یا نه ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود باید اقساط عقب افتاده یکجا پرداخت شود و ادامه را بپردازید و در صورت نپرداخت ضامن اموالتان توقیف می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر قسطی که تا حالا پرداخت نشده باید بپردازید و اگر متوجه جعل شوند مشکل پیدا میکنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق بانک مربوطه موضوع را پیگیری نمایید.

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام میتونن تقاضای اعسار بدهند و دادگاه تقسیط میکنه

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، اقساط معوقه باید یکجا پرداخت شود و بقیه زمان فراررسیدن قسط ، اگر پرداخت نکنید اموالتان توقیف خواهد شد .

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام از طریق بانک مربوطه می توانید پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
اقساط معوقه باید یکجا پرداخت گردد
پس از پرداخت از وام گیرنده می توانید مطالبه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چنین پرونده ای چند سال قبل داشتم . اگر ثابت کنید که مدارک جعلی است و شما در ساخت مدارک جعلی دخیل نبوده اید.اساس لزومی به پرداخت اقساط نیست اما اگر نتوانید جعلیت را ثابت کنید ضمن توافق لا بانک اقساط تسویه میشود و شما میتوانید بعد از ان دادخواست مطالبه وجه علیه وام گیرنده دهید و اگر هم در فرض اخر هیچ اقدامی نکنید از نظر قانونی مسئولید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اقساط معوقه باید یکجا پرداخت شود
والا اموالش توقیف میشود بعد از آن دادخواست مطالبه وجه علیه وام گیرنده دهد.اگر ادعای جعل دارد دعوایی جداست که فعلا تا عدم اثبات ربطی به بانک ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید اقساط معوقه ، یکجا پرداخت بشود ولی در مورد باقیمانده اقساط میتواند قسطی پرداخت کند
و شما بلافاصله بعد از پرداخت میتوانید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه ، به طرفیت وام گیرنده را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اقساط معوقه باید یکجا پرداخت گردد پس از پرداخت از وام گیرنده می توانید مطالبه نمایید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام اقساط معوقه یکجا پرداخت نمایید و بعد دادخواست مطالبه وجه به طرفیت وام گیرنده ارائه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اقساط معوقه باید یکجا پرداخت گردد پس از پرداخت از وام گیرنده می توانید مطالبه نمایید