مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن کد ملی صاحب حساب

سلام تعدادی چک برگشتی قدیمی دارم که کد ملی صاحب حساب تو برگشتی چک نداره ، چطوری میتونم برای شکایت کردن چکها اقدام کنم ، چون دفتر خدمات قضایی بردم گفت باید حتما کد ملی طرف رو داشته باشی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خدمات قضایی ملزم به ثبت دادخواست است بگید مجهول المکان بزنه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

نیازی به این جهت ما کد ملی طرف را داشته باشید وجود ندارد ولی می‌توانید از طریق ثبت احوال استعلام کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.دادخواست دهیدو مجهوال المکان زنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نیازی به کد ملی نیست و بر اساس آدرسی که در گواهی عدم پرداخت شده است آدرس در سامانه ودادخواست ویا شکایت ثبت کرده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود گواهی عدم پرداخت بگیرید در آن مشخصات و کد ملی آمده

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دفتر خدمات ملزم به ثبت دادخواست است و آدرس مندرج در گواهی عدم پرداخت چک ملاک ابلاغ و اقامتگاه صادر کننده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
با توجه به گواهی عدم پرداخت دادخواست دهید