مشاوره حقوقی رایگان - سرقت لپ تاپ

دفتر کار داشتم که هنوز دوربین وصل نکرده بودم ،حدود 5 ، 6 نفر کار میکردن اونجا ولی اون تایم کسی به جز برادرم و منشی و مدیر داخلی و یکی از کارکنان که اشنای مدیر داخلیه، دفتر نبوده و همه مسئولیت دفتر با مدیر داخلی بوده
اون کارمند وقتی برای 10 دقیقه برادرم میره بیرون لپ تاپ دفترو که تو اتاق بوده جمع میکنه میزاره تو کیفش و سراسیمه میره و منشی ام شهادت داده که سراسیمه رفته، اول گفت کار من نیس ، ولی بعدا جلوی چند نفر از بچه های دفتر گفت که اگر پولمو بدن ، منم امانتی پس میدم، ویس و صدای تماس و ضبط شده ام دارم ازش،
کلانتری گفت باید خیانت در امانت شکایت کنی ولی مختومه شد پرونده حتی 3 تا شاهدم بردم که این اقا رو دیدن که بیرون لپ تاپ دستش بوده، الان باید چکار کنم واقعا؟
ضمن اینکه قبلا هم خیانت در امانت کرده رفته چک از مشتری گرفته نقد کرده و ریخته به حساب یکی از همکارای دیگه و میگه من فکر کردم شما در جریانی و الان چون 25 درصد از اون پول سهمشه و اون همکار نمیده، پولشو از ما طلب کرد و ماهم گفتیم برو از خودش بگیر ولی ایشون لپ تاپ برداشت برد
توروخدا جواب درست حسابی بهم بدین
همه زندگی کارم تو اون لپ تاپه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. باارائه ادله شکایت سرقت مطرح کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به هر صورت این ادعا نیاز به رسیدگی قضایی دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید با عنوان سرقت شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
تحت عنوان سرقت شکایت نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شکایت سرقت کنید با مستندات و شهود و صدای ضبظ شده به عنوان اماره

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اتهام ایشون سرقت بوده نه خیانت درامانت‌‌.ضمن اینکه میتونیم دادخواست خقدقی استردادلپ تاپ ردبدین

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت کیفری سرقت ثبت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام با استناد به دلایل و مدارک محکمه پسند از جمله شهادت شهود و همچنین صدا های ضبط شده که به عنوان اماره می توان به آن استناد نمود وسایر دلایل و مدارکی که دارید از طریق دفاتر الکترونیک قضایی شکایت خود را مطرح نمایید،در صورت نیاز به راهنمایی کاملتر می‌توانید از طریق دادراه تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید