مشاوره حقوقی رایگان - تخلف در شرط صفت

سلام ماشین206 خریدم رویت رنگ اما ماشین سقف تعویض از اب در اومد فنی به شرط سالم دادن ولی بعد از 3روز متور شروع به دودکردن کرد بردم تعمیرگاه گفتن متورش خرابه باید تعمیرشه اینم به مرور زمان اینطور شده مال یکی دو روز نیست اینم قبول نکردن 8میلیون خرج کردم شاسی جلو وعقبش هم خرده گی قبلی داره ماشینو شرایطی گرفتم 90 میلیون 45 دادم 2فقره چک یه 30میلیون یه 15 روحساب لج ولج بازی چک اول رو مسدود کردم برگشت زدن موعدچک دوم چند روز دیگس اونم قصد پاس کردن ندارم چون قیمت این ماشین بااین شرایط70تا75 هست90به پام حساب شدبه انضمام این مشکلات ، درضمن بابت چک مدعی شدن شکایت کردن ولی پیام از ثنا نداشتم ممنون میشم راهنمای کنید چطور میتونم به حق وحقوق خودم برسم

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود..به جهت عیب مسبوق به سابقه میتوانید فسخ نموده ثمن و خسارات را دریافت نمایید بدوااظهارنامه ارسال نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست فسخ معامله دهید و ثمن و خسارات را مطالبه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارسال اظهارنامه فسخ معامله را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بدهید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. اظهارنامه بدهید وبعد دادخواست تنفیذ فسخ ارائه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مدعی عیب هستید باید فورا تقاضای فسخ کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا طی اظهار نامه ایی مراتب فسخ را اعلام و سپس دادخواست تایید فسخ را تقدیم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اظهار نامه اعلام فسخ کنیدو بعد از دادگاه تنفیذ و مطالبه خسارت را بخواهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود ابتدا اظهارنامه از طریق دفاتر قضایی ارسال نمایید و بعد دتدخواست دهید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام تخلف وصف از موجبات فسخ میتواند تلقی شود.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست احراز و اعلام فسخ و مطالبه ثمن و خسارات را از طریق دفاتر خدمات قصایی ثبت نموده و قبل ان با ارسال اطهارنامه به استناد خیار عیب معامله را فسخ نمایید

یک وکیل

ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست فسخ مطرح کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر خیارات را ساقط نکرده اید به استناد خیار عیب اعلام فسخ نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شما 2 راه دارید. 1- فسخ معامله به دلیل خیار عیب 2- مطالبه ارش (مابه التفاوت مبیع سالم و معیوب)

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

فسخ را اعلام کنید و سپس دادخواست فسخ بدهید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به وکیل مراجعه کنیدبعلت خیارعیب میتوانیدفسخ ویاارش دریافت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به علت گذشت زمان و تعمیر خودرو توسط شما و ... از شکایت فسخ بیع ، نتیجه نخواهید گرفت
و باید با توافق مشکل را حل نمایید یا

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

اگر خودرویی که خریداری می شود دارای عیبی باشد که فروشنده بیان نکرده است و یا اگر بعد از معامله مشخص و معلوم شود که مبیع معیوب بوده ، مشتری مختار است کالا را قبول کند با اخذ ارش ( مبلغ ما به التفاوت کالای سالم و معیوب ) یا معامله را فسخ نماید . در واقع برای فسخ یک معامله باید طرفین شرایط فسخ را داشته باشند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما میتوانید یا دادخواست فسخ به دلیل خیار عیب تقدیم نمایید یا این که مطالبه ارش (مابه تفاوت مبیع سالم و معیوب) را تقاضا نمایید،درصورت نیازبه راهنمایی کاملترمیتوانیدازطریق دادراه تماس بگیرید