مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام خسته نباشید.
همسر بنده برای مهریه و طلاق شکایت کرده که وکیل هم گرفته که در جلسات دادگاها آقایی وکیل خیلی بیش از حد تهمت میزند و چیزهایی به بنده نسبت میدهد که ابدا در وجود یک انسان نمیتواند باشد سوال بنده این است که مگر وکلا قسم یاد نمیکنن که حقیقت را بگویند و از حق دفاع کنن یا قانون دستشان را باز گذاشته.
آیا بنده میتوانم بخاطر تهمت زدن به من از ایشان شکایت کنم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اظهارات آنها که خلاف واقع است ثبت شده تحت شرایطی می توانید از همسرتون با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وکیل به وکالت از همسرتان دفاع نموده است و اظهارات ایشان اظهارات همسر شما تلقی خواهد شد و لذا اگر در مظان اتهام قرار گرفته اید می توانید اعاده حیثیت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. وکیل کارش دفاع براساس اظهارات ومستندات موکل است اگر خلف واقعه هست باارائه دلایل از همسر شکایت افترانمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

وکیل بر اساس مستندات همسرتان دفاع کرده است شما میتوانید اگر خلاف واقعه بوده از همسرتان شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر افترایی زده می توانید شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از وکیل تمیتوانید شکایت کنید ولی از خانم خود اگر نسبتها افتراست میتوانید شکایت کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

موارد افترا را از قاصی درخواست نمایید تا صورتجلسه کند و سپس بر اساس صورتجلسه فوق، شکایت کیفری افترا مطرح نمایید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام دوست عزیز پیشنهاد می کنم دنبال فرعیات نباشید ، بر روی دعوای اصلی خود تمرکز کنید ، به هر حال طرف مقابلتان برای ادعاهایی که طرح می کنند و تهمتهایی که می فرمایید نیاز به اقامه دلیل و اثبات دارند لذا اگر ادعاهایشان دروغ است نگران نباشید و به دعوای اصلی خود برسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر وکیل هیچ وقت ، مطلبی یا موضوعی را از خودش بیان نمیکند و تمام مطالب که در جلسه دادگاه یا در لایحه بیان میکند به گفته ، موکل ایشان ( همسر شما ) است

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

برای هر ادعایی می بایست مدرکی برای اثبات ارائه نمایند

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اظهارات وکیل باستناد مدارک و مستنداتی است که موکل ارائه میدهد ولی انتظار از همکاران این هست که مصالحه و سازش و اصلاح ذات البین را نصب العین خود قرار دهند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
وکیل بر اساس مستندات موکل دفاع کرده است شما میتوانید اگر خلاف واقعه بوده از همسرتان شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام، اظهارات وکیل بر اساس اظهارات و مستندات موکلش و همسر شماست .اگر خلاف واقع است از همسرتان شکایت کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

وکیل هر دفاعی که می کند از طرف موکل مطرح می کند لذا اگر ادعا دارید که به شما تهمت زده شده باید از همسرت شکایت کنی

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

وکیل بر طبق مستندات موکل اظهارات خود رابیان نموده است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر وکیل صرفا از قول همسرتان حرف زده بعید است بتوانید شکایت نمایید

یک وکیل

سلام خیر از وکیل نمیتونی شکایت کنید اظهارات وکیل بر اساس ادعای موکل هست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. از وکیل نمی‌توانید دفاع کنید. به دنبال حاشیه نباشید. به اصل موضوع در آن پرونده بپردازید و از خود دفاع کنید.
توصیه می‌شود شما هم وکیل بگیرید و در جلساتی که نیاز نیست حضور نداشته باشید تا اذیت نشوید چون به هر حال در دادگاه این صحبت ها عادی است.

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

ببینید وکیل فقط مواردی رو که موکل میگه در دادگاه بیان می‌کنه و از طرف خودش چیزی نداره بگه چون اصلا در مورد شما اطلاعاتی نداره ولی در کل جرم از طرف هر شخصی انجام بشه قابل پیگیریه

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. وکیل در مقام دفاع حرفایی را بر زبان می اورد ک از همسر شما شنیده. بت همین دلیل اگر خلاف واقع می باشد و ایشان دلیلی برای اثیات ندارند میتوانید از همسرتان شکایت افترا تنظیمکنید. ضمنا در صورتی کهحرفهای گفته شده کذب باشد و البته شما بتوانید ثابت کنید ک شخص وکیل جهت جلسه دفاع خود به صورت سر خود این اتهامات را ب شما وارد میکند میتوانید از ایشان نیز شکایت کنید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

وکیل بایستی تمام صحبتهاشون براساس اظهارات موکل باشه.بنابراین اگه مستقیم به شما چیزی نسبت داده اند میتوانید به اتهام افترا شاکی شوید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

وکلا اصولاً بر اساس اظهارات موکل و آنچه دلیل و مدرک ارائه می نمایند در دادگاه مطرح و دفاع می کنند و حین انعقاد قرارداد وکالت نیز ادعاها و مدارک استنادی �کل را صورتجلسه و موکل امضا می‌گیرند تا دچار عواقب ناشی از اظهارات مزبور و مستندات آن نشوند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام. وکیل کارش دفاع براساس اظهارات ومستندات موکل است اگر خلف واقعه هست باارائه دلایل از همسر شکایت افترانمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

وکیل به وکالت از همسرتان دفاع نموده است و اظهارات ایشان اظهارات همسر شما تلقی خواهد شد و لذا اگر در مظان اتهام قرار گرفته اید می توانید اعاده حیثیت نمایید

محمدهادی عبداله پور

جناب آقای محمدهادی عبداله پور :

اگر فرمایشات شما صحت داشته باشد میتوانید طی مراحلی اقدام کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام وکیل اظهارات موکل خود را بیان می نماید در صورتی که اظهارات همسرتان کذب باشد می توانید از ایشان به اتهام افترا شکایت نمایید،درصورت نیاز به راهنمایی کاملتر می توانید از طریق دادراه با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر وکیل هیچ وقت ، مطلبی یا موضوعی را از خودش بیان نمیکند و تمام مطالب که در جلسه دادگاه یا در لایحه بیان میکند به گفته ، موکل ایشان ( همسر شما ) است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید