مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک

سلام علیکم
عمه اینجانب یک واحد مسکونی ویلایی به متراژ 112 مربع را که 2دانگ آن اوقافی است در مشاور املاک محل با کد رهگیری به یکی از دو دختری که در سال های قبل از مردی که صیغه وی بوده و از آن مرد باردار شده بوده است و بعد از چهل سال پیدایشان شده است و اسم آنها در شناسنامه اش ثبت نیست در آذر ماه سال 1398 به مبلغ 330000000 میلیون تومان فروخته و پولی از طرف دختر داده نشده ولی در مبایعه نامه قید شده که فی المجلس پرداخت شده از طرف دیگر ایشان 89 ساله است که از آغاز سال 1398 مریض شده است و آذر ماه همان سال به مدت سه ماه در بیمارستان امام حسین (ع) بستری شده بود و الان از کاری که انجام شده نادم است و می خواهد بداند آیا با ادله مریضی و پیر بودن و عدم ثبات عقلیش امکان فسخ مبایعه نامه وجود دارد. ممنون و سپاسگزار شما هستم اگر راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حجر ایشان در دادگاه و نزد پزشک قانونی باید اثبات و احراز گردد

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

محجور بودن ایشان باید اثبات شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حجر ایشان در دادگاه و نزد پزشک قانونی باید اثبات و احراز گردد