مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و استرداد پول مزایده

سلام من بابت مهریه زمین همسرم را توقیف کردم و من 115 میلیون بابت مزایده واریز کردم و مزایده از اداره ی ثبت انجام شد و چون خریدار نداشت قرار شد به نام خودم منتقل شود ولی همسرم و پدرش با یک صلحنامه ی صوری در دادگاه موفق شدند زمین را از من بگیرند حالا میخوام پول مزایده را پس بگیرم می‌گویند فقط نیم عشر یعنی 60 میلیون آن را پس می‌دهند من چگونه میتوانم همه ی پولم را پس بگیرم ؟؟

پاسخ ها :

حميد  صداقت كميلي

جناب آقای حميد صداقت كميلي :

اگر مزایده ابطال شده پولی که همسرت دریافت کرده را باید دادخواست بدی و پس بگیری

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر مزایده ابطال شده پولی که همسرت دریافت کرده را باید دادخواست بدی و پس بگیری