مشاوره حقوقی رایگان - ایا زوج میتونه اون یکی ملک را به نام فرد دیگه ای بکنه؟

سلام...همسر من دو ملک داره که من ملکی رو که توش ساکن نیستیم رو توقیف کردم بابت مهریه...ایا ایشون میتونه ملکی که الان توش زندگی میکنیم رو به نام فرد دیگری بزند و ادعا کنه که اون ملک توقیفی مستثنیات دین هست و تنها ملکش؟
اگر اینطور هست، من میتونم برم کپی براب اصل سند بگیرم که مشخص کنه تا این تاریخ ملک به نامش بوده؟ تو کپی برابر اصل تاریخ مالکیت مشخصه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر چنین ادعایی داشته باشد می توانید درخواست کنید استعلام بگیرند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

ممکن هست اینکار رو کنه اما امکان طرح دعوی بابت فرار از دین هم برای شما وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سللم چون بعد از توقیف شماست فرار از دین تلقی می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر منزل مسکونی زوج ، اگر طرفین در منزل زندگی ننمایند ، این منزل جز مستثنیات محسوب نمیشود و قابل توقیف و مزایده است و شما میتوانید خانه دیگر را هم توقیف نمایید تا قابل انتقال نباشد یا
شما باید دادخواست
تامین دلیل ، در مورد خانه ای که در آن زندگی می نمایید ، در شورا مطرح نمایید تا کارشناس رسمی تعیین نمایید که در خانه ای که توقیف نشده است شما و همسرتان ، دارید زندگی می نمایید و با این کار ، خانه دوم ، جز مستثنیات محسوب
نخواهد شد و ..

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

چون بعد از توقیف شماست فرار از دین تلقی می شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر حکم قطعی مهریه صادر شده نمی تواند منتقل نماید . اگر هنوز حکم صادر نشده و در راستای تانین خواسته توقیف کرده اید پاسخ متفاوت خواهد بود . در صورت نیاز به توضیح بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حکم محکومیت قطعی علیه زوج اخذ نموده اییدو ایشان بعد از این حکم ملک مذکور را منتقل نماید فرار از پرداخت دین حق گردیده است و قابل اثبات است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود

می تواند جهت انتقال اقدام نماید اما اگر بعد از اجرا باشد فرار از دین محسوب می گردد در خصوص ملک تامین دلیل نمایید یا نسبت به توقیف آن اقدام نمایید