مشاوره حقوقی رایگان - افترا

سلام خسته نباشید .
من و دوستم تنها توی مغازه بودیم که یکی از اجناس مغازه گم شد . بنده با پلیس تماس گرفتم برای بررسی . بنده به پلیس نگفتم که دوستم دزد هست فقط گفتم اخرین بار دست دوستم رفته داخل ویترین مغازه بعد از اون دیگه اون جنس سر جاش نبود . دوربین رو چک کنید ببینید کجاس اون جنس . پلیس بعد از دیدن دوربین گفت که برای من مشخص نیست که دوستم جنس رو برداشته یا توی مغازه افتاده گفتش که بین خودتون حلش کنید . من شکایتی هم نکردم از دوستم . دوستم میتونه از من به جرم افترا اعاده حیثیت کنه؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر شکایت و معرفی افرادی که به آنها ظن دارید( بدون سو نیت ) حق شماست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر بدون سوء نیت بوده و قابل شکایت نمی باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر برای شکایت افترا سوء‌نیت شما باید احراز شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید