مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند به فرزند صغیر برای فرار از مهریه

سلام. جهت جلوگیری از توقیف اموالم در زمان به اجرا گذاشته شدن مهریه همسرم، میتوانم سند خودرو و سه دانگ خانه که به نام من است را به نام فرزند صغیرم بزنم؟ اینکه بنده بعنوان پدر سرپرست فرزند نه ساله ام هستم خطری را برای آن اموال ایجاد نمی کند؟ انتقال سند به افراد دیگر مانند برادر و خولهر حساسیت بالایی برای همسرم ایجاد میکند و اصلاً به صلاح نیست؟ انتقال سند به فرزند صغیر چگونه است؟ مثلاً وکالت فروش برای خودرو؟ قضیه تعویض پلاک چه میشود؟ کمی پیچیده است....

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

هر نوع نقل و انتقالات بعد از به اجرا گذاشتن مهریه در حکم فرار از دین محسوب می‌شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

هر نوع نقل و انتقالات بعد از به اجرا گذاشتن مهریه در حکم فرار از دین محسوب می‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر نوع نقل و انتقالات بعد از به اجرا گذاشتن مهریه در حکم فرار از دین محسوب می‌شود.