مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از آرایشگر

سلام من ارایشگر تاتو دائم هستم ابرویه خانومی رو میکروبیلدینگ انجام دادم والان از کار راضی نیستن ومیگن میخوان شکایت کنن
ایراد ابرو هم از نظر خودشون تیرگی وناقرینه بودن ابروشون هست
ایا امکان شکایت وجود داره
و اگر شکایت کنن من چه اندازه باید بهشون خسارت پرداخت کنم
مدرک ارایش دائم دارم ولی سالن از خودم ندارم و تو سالن کس دیگه ای کار میکنم اگر میشه راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .باید عدم مهارت شما رادر ورد خسارت ایشان ثابت نمایند.

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام اگر مجوز ارایشگری دارین نگران نباشین و اینکه سالن متعلق به شما نیست مشکلی ندارد توضیح بیشتر خواستین به شماره 09121117091 مشاوره رایگان تماس بگیرین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مشکلی برای شما نمی باشد اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید