مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قولنامه بدلیل کلاهبرداری

سلام و درود برادر بنده دوسال پیش باغ مرکبات که سهم الارث مادرم بوده رو به نام خودش زده البته با مهر امضای مادرم ولی ما هیچ اطلاعی نداشتیم مادرم هم سواد نداره.ما متن قولنامه رو الان دیدیم چون برای گرفتن امضا از ما آورده بود.که نوشته شده دران 20 میلیون فروخته شده ولی اصلا اون موقع نپرداخته بوده.ودرصورتیکه آن زمان قیمت زمین بیشتربوده. آیا دادخواست ابطال قولنامه میسر هست یاخیر چه کسی باید اقدام کنه.وآیا اون باغ رو میشه پس گرفت چون ما میخواهیم سهم هرکسی تقسیم بشه به عدالت بین همه بچه ها ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر مادر در قید حیات است با اثبات اینکه هبه بوده والان رجوع از هبه کرده قابل پس گیری است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درودداگر مادر در قید حیات است با اثبات اینکه هبه بوده والان رجوع از هبه کرده قابل پس گیری است.