مشاوره حقوقی رایگان - طلاق مرد و مهریه

ده سال ازدواج کردیم هردو ازدواج مجدد مون بود فرزند نداریم دوسال پیش خونه خریدم و شوهرم مقدار کمی از پول خونه رو داد مابقی رو من پرداخت کردم ولی الان میخواد طلاق بده ایا میتونه بگه که من مهریه نمیدم ؟ یا اینکه اگر مرد خواست طلاق بده باید تمام مهریه روبه حساب دولت بریزه؟ اگر بازنشسته باشه میتونه ادعا کنه ندارم قسط بندی کنه؟ درصورتی که خونه مادرش در صلح ایشون هست؟! دریافتی بازنشستگی بالای ده میلیون هست! میتونه بگه ندارم و مبلغ ونده با قسط بندی کنه؟ ممنونم راهنماییم کنید؟!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند دادخواست اعسار بدهد تا به صورت اقساطی پرداخت کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام جواب تمام سوالات شما در این متن نمی گنجد تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست اعسار دهید و از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید تا توضیحات تکمیلی داده شود