مشاوره حقوقی رایگان - سایبون برای پارکینگ اختصاصی

با عرض سلام و ادب. بنده ساکن آپارتمان 6واحده هست با پارکینگ اختصاصی که در سند قید شده پارکینگ من بدون سقف میباشد. دراصل پارکینگ حیاط میباشد که دوتا واحد در حیاط قرار گرفته وپنجره یک واحد در پارکینگ اختصاصی من باز شده ، بخاطر شدت گرما و گردوخاک اقدام به سایبون کردم الان واحدی که پنجره ان در پارکینگ من باز شده ازمن شکایت کرده لطف راهنمایی کنید ؟
آیا حق سایبون دارم چون گرمای خوزستان واقعا طالقت فرساست

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید رای اکثریت مالکین ومتصرفی جهت تعبیه سایبان را به دست آورده باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام هر تغیری در مشاعات نیاز به رضایت سایرین است