مشاوره حقوقی رایگان - طلاق پدر و مادر چرا مانع از استخدام دانشگاه امین میشه

سلام میخواستم بدونم چرا بخشنامه ای حمل بر اینکه فرزندان طلاق حق استخدام در ناجا ارتش سپاه ندارن ب چ گناهی این بچه ها یکبار تو زندگی صدمه دیدن عوض اینکه دستشونو بگیرن مانع از رشد و استخدامشون میشن من میخوام بدونم چرا باید بکجا مراجعه کنم برای طرح این مشکل

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام به نظر میرسد شرط موفقیت در ارگانهای فوق الذکر برخورداری از یک خانواده متعادل و سالم هست که مسلما در رشد فرد موثره

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که در هسته گزینش نیروهای مسلح رد شدند می توانید اعتراض کنید در مراجع تجدید نظر گزینش یا دیوان عدالت اداری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید از طریق دیوان پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید چون دلیل موجهی نیست تمام خانواده هایی هم که طلاق در آنها صورت نگرفته الزاما در صلح و صفا زندگی نمیکنند .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

در صورتی که در هسته گزینش نیروهای مسلح رد شدند می توانید اعتراض کنید