مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام خسته نباشید بنده حدود 2 ماه پیش دینام ماشینم مشکل داشت به سفارش یکی از دوستان رفتم پیش یه باطری ساز که اولش گفت هزینه تعمیر حدود 200 هزارتومان می شود و پس از مراجعه جهت تحویل گرفتن اعلام کردن که قطعه داخلی دینام مشکل داشته و 980 هزار تومان از بنده درخواست کرد و در نهایت 800 تومان دریافت کرد و بعد که ماشینو گرفتم متوجه شدم محتویات داخل کاتالیزور خالی کرده و از طریق اصناف و اتحادیه پیگیر شدم مشخص شد قطعات داخل دینام تعویض نشده است
و هزینه قطعه ای که تعویض نشده است را از بنده گرفتن-تعزیرات اعلام کردند چون برداشتن کاتالیست یا کاتالیزو (مواد داخلی آن دارای فلزات گرانبها همچون پلاتین ، پالادیوم و رودیوم می باشد) خیانت در امانت می باشد از طریق دفاتر خدمات قضایی می بایست پیگیری گردد-که اومدن کلانتری گفتن ما اینکارو نکردیم -بنده اطمینان دارم که در مغازه ایشان سرقت شده است. چطور باید اثبات کنم؟ وکیل بگیرم چقدر هزینه داره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا هم دادخواست تامین دلیل بدهید به شورای حل اختلاف و هم شکایت خیانت در امانت بدهید به دادسرا

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شکایت خیانت در امانت نمایید