مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام. مبایعه نامه در خصوص خرید ماشین تنظیم شده چک دادم به علت مشکل به وجود امده (مشکل قانونی داره سقف تعویضه) مسدود کردم طرف چک رو خرج کرد توسط شخص ثالث برگشت خورد ولی کسی که چک بابت ماشین دادم برام اجراییه گرفته و داخل قولنامه برای بروز هرگونه مشکل شرط داوری قید شده ایا دادگاه صلاحیت رسیدگی داره و طبق قانون جدید چک مفاد 22تا25 مگر شخص ثالث ذینفع نیست چرا دادگاه از طریق شخصی که چک بهش دادم اجراییه صادر کرده با توجه به این موضوع چطور میتونم جلوی اجراییه را بگیرم ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست ابطال عملیات اجرایی و توقیف عملیات اجرایی و استرداد لاشه چک بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست ابطال اجراییه وعملیات اجرایی و توقیف عملیات اجرایی و استرداد لاشه چک بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود دادخواست ابطال اجراییه وعملیات اجرایی و توقیف عملیات اجرایی و استرداد لاشه چک بدهید.اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر در قرارداد شرط داوری ذکر شده باشد ابتدا حتما باید در داوری رسیدگی بشود
شما میتوانید دادخواست ابطال اجراییه را مطرح نمایید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست ابطال اجراییه و عملیات اجرایی و استرداد لاشه چک مطرح نمایید
بدوا از طریق اظهارنامه مقدمات و مراتب داوری رااعلام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید نسبت به ابطال و توقف عملیات اجرایی اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست ابطال اجرائیه و عملیات اجرایی و استرداد لاشه چک دهید و بدوا اظهارنامه جهت اعلام مراتب داوری دهید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام دادخواست ابطال عملیات اجرایی و توقیف عملیات اجرایی و استرداد لاشه چک بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست ابطال اجراییه وعملیات اجرایی و توقیف عملیات اجرایی و استرداد لاشه چک بدهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شرط داوری در قرارداد شما نیاز به بررسی دارد .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست ابطال عملیات اجرایی و استرداد لاشه چک را مطرح نمایید 1

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

دادخواست ابطال عملیات اجرایی و استردادلاشه چک بدهید