مشاوره حقوقی رایگان - پلاک مجازی

باسلام، ما طبق بخشنامه گمرک (تبادل ماشین بین مناطق آزاد) رفتیم از قشم ماشین خریدیم الان میخایم این ماشین و طبق قانون با ترانزیت ببریم به یه منطقه آزاد دیگه،پلاک مجازی میخاد ولی متاسفانه بین گمرگ وپلیس منطقه قشم اختلاف هستش کس جواب ما را نمیدهد ما دست یاری به سوی شما دراز میکنیم واز شما کمک می طلبیم.لطفا کمکمان کنید ومارا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما باید موافقت منطقه آزاد قشم را حاصل نمایید و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید موافقت منطقه آزاد قشم را حاصل نمایید