مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و نحوه کارشناسی

سلام و عرض ادب خانم بنده چند وقت پیش سر چهارراه با یک تاکسی تصادف کرده ماشین ماتیز از این کوچیک ها داره نحوه تصادف جوری بود که هردو وسط چهارراه تصادف کردن ومسیر هم مستقیم بوده خانوم بنده ادعا میکنه که فقط به در راننده برخورد کرده و فقط خسارت درب رو باید بدیم راننده تاکسی میگه که جلو بندی من اسیب دیده .افسر تانوم من رو مقصر کرد و مدارک مارو به ایشان داد ما وقتی بیمه نامه رو نگاه کردیم تموم شده بود به این شخص گفتیمبیا برات درست کنیم که گفت نمیام من پولش بدین من برم خودم درست کنم 6میلیون ما قبول نکردیم گفتیم مدارک رو بده ما بیمه کنیم نداد و گفت باید خواب ماشین من رو بدین تا مدارک رو بدم ماهم یه مقداری بهش دا یم مدارک رو گرفتیم ورفتیم بیمه قبول نکرد گفت تازه بیمه شده و طرف هم گفت من میرم شکایت میکنم حالا رفته تامیندلیل 6میلیون برای نوشتن ما گفتیم کارشناس 3نفره حالا کارشناس سنفره به چه صورت هستش باید چیکارکنیم پیامهای طرف رو هم داریم که گفته اول پول بدین بعد میام بیمه و اینکه باید چکار کنیم واین اقا ماشینش رو درست کرده کارشناس رو چی رای میده

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بر اساس اسناد و مدارک و شواهد و کروکی افسر کارشناس نظر کارشناسی خود را اعلام خواهد نمود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید با کارشناسان مربوطه هماهنگ کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام هیات کارشناسی سه نفره دوباره موضوع را بررسی خواهد کرد و از خودرو بازید خواهد کرد و میزان خسارت را تعیین خواهد نمود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید با کارشناسان مربوطه هماهنگ کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بر اساس اسناد و مدارک و شواهد و کروکی افسر کارشناس نظر کارشناسی خود را اعلام خواهد نمود