مشاوره حقوقی رایگان - دیه

این چندمین دفعه س که پیام میزارم و پاسخی نمیدید محبت کنید پاسخ بدید
من درتاریخ 27/4 تصادف کردم و عابر بودم و مهرگردنم اسیب دید و برام دومهره در بیمارستان بعدازعمل جاگذاری کردن و زیر گردنم 15 سانت جای بخیه مونده لطف کنید بگید چقد دیه بنده میشه ، درصورتی که وقتی درخواست 50 درصد دیه کردم به من 4700 واریزی داشتند ولی در پزشک قانونی گفتن دیه شما بیشتر میشه و در ضمن من سه ماه منزل بودم ، خواهش میکنم بفرمایید ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درصد دیه با توجه به طول درمان و نوع و محل آسیب توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تعیین درصد دیه با معاینات بالینی توسط پزشک قانونی تعیین می گردد اگر به نظر پزشک اعتراض داشتید می بایست در مهلت مقرر اعتراض می کردید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درصد دیه با توجه به طول درمان و نوع و محل آسیب توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تعیین درصد دیه با معاینات بالینی توسط پزشک قانونی تعیین می گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

میزان درصد دیه بر اساس نظر پزشکی قانونی تعیین میشود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کنید