مشاوره حقوقی رایگان - اکانت

سلام وقت بخیر
من دیروز تو تلگرام فیلم و شماره ی دخترو فرستادم به پی وی دختر خالش و گفتم چرا جواب منو نمیده فکر کرد تهدید میکنم بلاکم کرد بعد از ظهر با ی اکانت دیگ بهش پی ام دادم باز فیلم و شماره دختر خالشو فرستادم بهش گفتم کجا بگو کارش دارم و الا بد میشه
اتفاقی گوشی دست شوهر اون دختر بود اونم یکم چت کرد بعد گفت شوهر منو از کجا می شناسی منم به شوخی گفتم رلم بود باهاش رابطه داشتم بعد گفت زندگی منو خراب نکن جدی بگو شوهر منو از کجا میشناسی منم گفتم رلم بود رابطه داشتیم رابطه جنسی نگفتم ها فقط گفتم رابطه داشتیم بعد بهم گفت من وکیل پایه یک هستم شماره تو بده بیا پارک فلان فلان عکس خواست ازم و بعد گفت همکار پلیس دارم بدبختت میکنم منم میگفتم هرجور راحتی ن تهدید میکردم ن چیز دیگه ای میگفتم اون هرچی می‌گفت منم میگفتم باش باش بعد گفت لوکیشن تورو پیدا کردم ادرسمم گفت بعدش من هم آیدی مو پاک کردم هم اکانتمو مخفی کردم و شماره مو مخفی کردم تا کسی نتونه پیدام کنه بعدش هم ترسیدم دیلیت اکانت زدم ولی چتارو پاک نکردم
آیا اون می‌تونه منو پیدا کنه از طریق فتا؟؟
منم میتونم بهش شکایت کنم ؟؟؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر آدرس داشته باشند امکان پیگیری وجود دارد