مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم اموال

سلام خسته نباشید مادرم یه ملکی داره که میخواد این رو بین 5 فرزندش بصورت مساوی تقسیم کنه بدون اینکه فرزندانش اطلاع داشته باشن حالا بفرمائید باید چه کاری انجام دهد

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام تشریف ببرند دفتر خانه و یک وصیتنامه تنظیم کنند و سهم دختر پسری را یک چهارم بنویسند در این صورت بهمه بچه ها یکسان میرسه ومخالف یک سومی که وی حق وصیت هم داره نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تشریف ببرند دفتر خانه و یک وصیتنامه تنظیم کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

تشریف ببرند دفتر خانه و یک وصیتنامه تنظیم کنند