مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه دختر

با سلام خدمت شما عزیزان
در سال 77 یا 78 پدربزرگ بنده در وصیت نامه خودشون برای دختراشون هر کدوم صد هزار توان وجه نقد بعنوان حق الوراثت تعیین کردن که با توجه به سوال قبلیم اشاره کردم که 100متر از خونشو به مبلغ یک میلیون تومان به پدرم فروخته سهم الارث عمه هام چقدر خواهد شد.
با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سلام مخاطب گرامی موضوع شما نیاز به گفت و گو و توضیحات تکمیلی دارد لذا از طریق پنل مشاوره اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما کامل نیست کامل بیان کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام نیاز به بررسی و اخذ توضیحات بیشتر دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
سوال کامل نمی باشد

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سوال مبهم است جهت اخذ توضیحات بیشتر از پنل مشاوره تماس بگیرید