مشاوره حقوقی رایگان - عدم موافقت با درخواست بازگشت به کار

با سلام.
من به مدت سه سال در یکی از نمایندگیهای... مشغول بکار بودم.قراداد من 31 فروردین تمام می شد.اردیبهشت ماه به کارم ادامه دادم و هفته اول خرداد کارفرما به من نامه عدم نیاز نیرو رو داد و اخراجم کردن.با بررسی سوابق بیمه هم مشخص شد در طی مدت کاری بیمه ماه اول شروع بکار و خرداد 99 پرداخت نشده.همچنین در طول مدت کاری حق سنوات ماهیانه و حق اولاد نیز پرداخت نکردند. از طریق سایت ... مشاوره گرفتم و یه وکیل انتخاب کردم تا پروندمو بهش بسپارم.و درخواست بازگشت بکارمو ثبت کردم. جناب وکیل هم به من امیدواری دادن که بخاطر شرایط کرونا و اینکه بعد از اتمام قرارداد مشغول بکار بودم بصورت اتوماتیک قراردادم تا آخر امسال تمدید شده و کارفرما باید حق و حقوق مدت بیکاری رو پرداخت کنه و دادگاه هم حکم بازگشت بکار میده حتما.اما نتیجه برعکس بود و دادگاه درخواست بکارمو مردود دونسته و حق و حقوقمو رد کرده.الان من چیکار میتونم انجام بدم که حقم ضایع نشه؟

پاسخ ها :

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

موضوع پرونده شما ارتباطي به دادگاه نداشته و در اداره تعاون كار و ... بايد رسيدگي ميشد
ولي انچه محرز مي باشد اگر مشخص شود كه حقوق خود را بصورت كامل دريافت نكرديد، كارفرما محكوم خواهد شد.
در خصوص بازگشت بكار هم چون قرارداد شما منقضي شده است الزامي به بازگشت براي كارفرما وجود نخواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید