مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام حضور وکلای محترم:
من رای تمکینم توی دادگاه تجدید نظر مجدد تایید شد.
آیا رای تمکین و خودم باید ببرم اجرای احکام یا خود دادگاه ارسال میکنه به اجرای احکام؟
ضمنا خواستم بدونم از زمان تایید رای در دادگاه تجدید نظر حدودا چند روز طول میکشه نامه تمکین به دست خانومم برسه.
ممنون از شما عزیزان.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

درود بر شما.در مورد نیاز به صدور اجرائیه در خصوص رای تمکین در رویه قضایی اختلاف است و بعضی از قضات محترم نیازی به صدور اجرائیه برای آن نمیبینند.اما به این دلیل که آثاری بر صدور اجرائیه بار می شود به نفع شماست که اجرائیه صادر شود.برای این کار لازم است به شعبه صادر کننده رای بدوی مراجعه نموده و تقاضای صدور اجرائیه را تقدیم شعبه نمایید.کامیاب باشید

یک وکیل

توصیه می شود ک به دفتر دادگاه صادر کننده رای بدوی برای صدوراجراییه مراجعه بفرمایید

یک وکیل

رای تجدیدنظر برای شما و همسرتان ابلاغ میگردد. بعد از ابلاغ به دادگاه بدوی مراجعه و تقاضای صدور اجراییه نمایید. همسرتان بعد از ابلاغ اجراییه 10 روز فرصت اجرای حکم را خواهد داشت.

پرسشگر :

با تشکر از شما عزیزان خواستم بدونم ابلاغ اجراییه رو من خودم میتونم به منزل مادر همسرم ببرم یا فقط مامور اجرای احکام ابلاغ کنه.

یک وکیل

خیر این امکان برای شما وجود ندارد