مشاوره حقوقی رایگان - دزدی همسایه

سلام چند ماه پیش شوفاژ های خونه رو برای رنگ کردن گذاشته بودیم توی انباری توی پارکینگ اپارتمان و درشم قفل بود ، بعد از مسافرت رفتن یکی از همسایه ها درو شکونده و شوفاژهارو دزدیده و بعد از شکایت به جرمشو اعتراف کرده پیشه پلیس، خواستم بدونم با شکایت فقط میتونم هزینه مالی بگیرم یا میتونم کاری کنم مجبور بشن از آن اپارتمان برن

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

شکایت شما تحت عنوان سرقت باشه هم اموالی که سرقت کرده برگردونه و هم حبس محکوم میشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر فقط مال به شما برگردانده میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید تقاضای رد مال و جبران خسارت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
صرفا خسارت می توانید دریافت نمایید اگر مستاجر هستند به مالک مذاکره نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر ایشان به سرقت اقرار کرده باشد مجازات حبس و رد مال خواهد داشت
ولی شما نمی توانید ایشان را الزام نمایید که از این مجتمع برود