مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص رابطه توسط زوج از زوجه

با سلام. همسرم مدت دو سال هست که در منزل پدرش زندگی می کند، میخوام ازش شکایت کنم و درخواست معاینه پزشک و داشته باشم،آیا امکان پذیر هست؟؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر مگر تحت شرایطی با داشتن دلائل متقن شکایت مطرح نمایید که پیشنهاد نمی گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
چنین چیزی امکان پذیر نیست مگر اینکه دلایل قوی در دست داشته باشید و تحت عنوان رابطه نامشروع از ایشان شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد شکایت. ابژه نامشروع دارید باید مدارک کافی داشته باشید تا دادگاه به درخواست شما به پزشکی قانونی ارجاع بده

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام اگر دلیلی بر رابطه نامشروع ایشان ندارید خیر امکان شکایت و اثبات وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر

ولی شما میتوانید دادخواست الزام به ‌تمکین زوجه را اقامه نمایید و