مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

دادخواست شماره ............ ارسالي از طريق سامانه خدمات قضائي به شعبه 4 دادگاه خانواده شهرستان شيراز (14 خانواده سابق) ارجاع و با شماره پرونده ........و رمز شخصي 86141 ثبت گرديد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده مطروحه از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی به شعبه چهارم و ثبت گردیده است و به شما وقت رسیدگی ابلاغ می‌گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است، پیشنهاد میشود از سرویس های مشاوره حقوقی سایت استفاده نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یعنی دادخواست شما در شعبه رسیدگی کننده ثبت شد و جلسه اول
رسیدگی به شما ابلاغ خواهد شد