مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام ... ایا دیه راننده مقصر همانند دیه سرنشین به نرخ روز پرداخت میشود یا خیر ؟؟ باسپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بستگی به بیمه نامه دارد که طبق بیمه نامه به نرخ سال تصادف محاسبه می شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام بیمه سرنشین به نرخ روز اما بیمه راننده مقصر به سال تصادف محاسبه می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله طبق قانون ، دیه باید به نرخ روز ، پرداخت بشود ولی بیمه ، مبلغ دیه راننده مقصر را به نرخ زمان تصادف پرداخت خواهد کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بیمه شخص مقصر به نرخ زمان تصادف پرداخت میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به نرخ زمان تصادف دیه قابل پرداخت است نه به نرخ روز

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بیمه راننده مقصر بر اساس سال تصادف محاسبه میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اصولا بله ولی بیمه دیه راننده مقصر را از زمان تصادف محاسبه می نماید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. مطابق ماده 4 آئین نامه اجرایی بیمه حوادث رانندگی مسبب حادثه ، میزان خسارت تا مبلغ مندرج در بیمه نامه است. نه به نرخ روز.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. اصولا دیه در هر حادثه ای ب نرخ روز است. اما بیمه به نرخ زمان تصادف پرداخت میکند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بله طبق قانون دیه به نرخ روز می باشدولی بیمه مبلغ دیه راننده مقصررابه نرخ زمان پرداخت می نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در بیمه نامه قید شده باشد به نرخ روز ، بله

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
طبق ماده 3 قانون بیمه اجباری و ماده آیین نامه اجرایی آن، مبلغ مندرج در بیمه نامه حوادث راننده ملاک عمل است لکن اگر شرکت بیمه گر از پرداخت امتناع نماید، وجه التزام خاصی بابت تاخیر در پرداخت به مبلغ موصوف اضافه می گردد.