مشاوره حقوقی رایگان - دیه ی راننده مقصر

سلام :درسال 92 به علت واژگونی خودرو باعث شکستگی در چند ناحیه و پارگی شریان ران شدم چون خودم راننده بودم بیمه مبلغ کمی به من داد و گفت به راننده دیه ی کامل تعلق نمیگیره وحقم ضایع شد .جدیدا شنیدم قانون تغییر کرده آیا الان میتونم برای بیمه شکایت کنم تا دیه ام رو بگیرم یا نه . ممنون از پاسخ شما

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

پرونده شما نیاز به مطالعه و بررسی دقیق تر دارد به یک وکیل مراجعه کنین جهت مطالعه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به راانده مقصر تا دیه یک مرد مسلمان در ماههای غیر حرام میتواند تعلق بگیرد اگر فرصت اعتراض دارید اعتراض کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اظهارنظر مستلزم گفتگو است و شاید با بررسی مدارک راهکاری وجود داشته باشد که شما نیز به حقتان برسید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

پرونده شما نیاز به مطالعه و بررسی دقیق تر دارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر فرصت اعتراض دارید اعتراض نمایید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مدارک شما نیاز به بررسی دارند