مشاوره حقوقی رایگان - راننده مقصر

سلام خداقوت
برج 8 سال 99 تصادف کردم و 104 درصد دیه برام تعیین کردن که بیمه ایران طبق تعهد بیمه راننده که 270بود رو بمن پرداخت کردن. حالا با قانون جدید که شنیدم که دیه راننده 600 هست. امکان پرداخت اضاف دیه م هست یا دیگه پرداخت نمیشه؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از همان نمایندگی اداره بیمه ایران بپرسید تا دقیقتر بررسی شود

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام بله برای مازاد می توانید شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

 بردباسلام اگر مبلغ دیه را پرداخت کرده باشید امکان پذیر نمی باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دیه پرداخت شده است پرونده شما مختومه ومجددا به نرخ جدید قابل پرداخت نیست

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

باسلام و احترام
با توجه به دریافت دیه دیگر حق مطالبه مجدد را ندارید.

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

خیر ولی مدارک نیار به بررسی دارد جهت اظهار نظر دقیق

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

با سلام، بله از طریق تقدیم دادخواست امکان الزام شرکت بیمه ایران به پرداخت وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما قبلا تمام دیه را دریافت کرده اید دیگر قابل مطالبه نیست

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دیه باید به نرخ روز پرداخت محاسبه بشود و به شما داده بشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دیه پرداخت شده است پرونده مختومه هست و دیگر ادعایی پذیرفته نمیشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر دیه را قبلاً کامل گرفتید نمیتوانید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام
با توجه به دریافت دیه دیگر حق مطالبه مجدد را ندارید.