مشاوره حقوقی رایگان - دیه راننده مقصر

سلام
برج 6سال1400تصادف کردم با موتور مقصر شدم از چند ناحیه دچار شکستگی و آسیب شدم.بیمه نامه من هم از برج 7سال1399تابرج7سال1400اعتبار داشته.تمام مراحل کاربیمه هم انجام دادم.برای پرداخت دیه راننده مقصر ولی بیمه دوروز پیش مبلغ دیه رو واریز کرد امانسبت به دیه سال 1399میگه دیه نسبت به سقف تعهد بیمه نامه که مال سال 1399بهت تعلق میگیره نه سال 1400
می خواستم بدونم مگه طبق قانون نباید به نرخ روز پرداخت کنن؟یعنی سال1400؟؟؟!!

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چرا باید به نرخ روز پرداخت کنند ، شرکت بیمه دروغ می گوید از شرکت بیمه شکایت کن

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله دیه شما باید بر اساس 1400گرداخت شود میتوانیدشکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید به نرخ روز محاسبه شود . در غیر این صورت قابل پیگیری حقوقی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دیه باید به نرخ زمان پرداخت محاسبه و پرداخت شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله دیه راننده مقصر به نرخ سالی که بیمه نامه تنظیم شده پرداخت می شود
می توانید بیمه نامه را که سقف دیه راننده را مشخص کرده مطالعه کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دیه شما باید بر اساس سال تادیه محاسبه و پرداخت شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مقصر حادثه بوده اید به میزان دیه یک مرد مسلمان در ماههای غیر حرام به شما پرداخت خواهد شد وعنوان خسارت را دارد نه به معنای واقعی دیه لذا به نرخ روز قابل پرداخت نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دیه به نرخ روز ولی تا سقف تعهد بیمه نامه مبلغ دیه را پرداخت خواهد کرد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بیمه باید به نرخ روز پرداخت شود میتوانید از بیمه شکایت کنید

مجتبي  سليماني قرابائي

جناب آقای مجتبي سليماني قرابائي :

بیمه تا سقف تعهدات پرداخت میکند ولی مابه التفاوت آن را باید شخص مقصر حادثه پرداخت نماید.

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام بله به نرخ روز باید پرداخت گردد در مورد راننده نیز به مانند شخص ثالث بایستی پرداخت گردد بر اساس بند ب ماده115 قانون برنامه پنچم توسعه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید شکایت نمایید