مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

با سلام و عرض احترام خدمت وکلای محترم دادراه. بنده جهت تنظیم دادخواست عدم تمکین به دفاتر الکترونیک قضایی رفتم اما یکی از مدارکی که از من خواستند داشتن اجاره نامه و یا سند مالکیت یک منزل مسکونی بود به سردفترش گفتم که همسرم خونه داره و ما داریم یکسال و نیم اونجا زندگی می کنیم اصلا ما با این شرط با هم ازدواج کردیم که چون بنده وضعیت مالی مناسبی نداشتم خونه از جانب همسرم باشه چون از همسر قبلیش مهریه گرفته بود بگذریم حالا من نه اجاره نامه دارم و نه سند خونه از یک طرف خط و مدرکی دال بر اینکه تهیه مسکن از ابتدا بر عهده همسرم بوده ازش نگرفته بودم حال من اومدم یک اجاره نامه تنظیم کردم که خونه مادرم رو با کلیه اثاث منزل ازش اجاره کردم و مادرم چون تنهاست می خواد بره فرضا با دخترش زندگی کنه آیا این اجاره نامه من قابل استناد هست واسه دادگاه ؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تهیه منزل از جانب زوج می باشد پذیرش منزل متناسب با کارشناس دادگاه میباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما به عنوان زوج وظیفه دارید در حد شان همسرتون خانه و وسایل برایش فراهم کنید ایشان وظیفه ای نسبت به تامین مسکن ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تهیه منزل مسکونی در شأن زوجه
وظیفه زوج است و اگر زوج یک منزل مستقل در شأن زوجه نداشته باشد دعوای تمکین زوجه رد خواهد شد حتی اگر شرط شده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما به عنوان زوج وظیفه دارید در حد شان همسرتون خانه و وسایل برایش فراهم کنید ایشان وظیفه ای نسبت به تامین مسکن ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تهیه منزل از جانب زوج می باشد پذیرش منزل متناسب با کارشناس دادگاه میباشد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام مناسب بودن آن را بعدا کارشناس باید تشخیص بدهد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بنا بر مراتب مزبور تعیین مسکن مستقل که با شئونات همسر متن متناسب و مطابق مطابقت داشته باشد از جمله تکالیف زوج بوده و در صورت عدم تامین مسکن مستقل و یا تناسب نداشتن آن با شان و منزلت زوجه امکان پیگیری و مطالبه از طریق مراجع قضایی برای زوجه پابرجا بوده و در همین راستا مراجع قضایی با جمع سایر شرایط مربوطه می توانند زوج را به پرداخت نفقه که از جمله آن تامین مسکن مستقل می باشد به همراه سایر خسارات وارده محکوم نمایند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مناسب بودن آن را بعدا کارشناس باید تشخیص بدهد