مشاوره حقوقی رایگان - درخواست عدم تمکین

با سلام درخواست عدم تمکین برای خانمم از طریق دفاتر قضایی فرستادم و ایشون گفته برو خانه مستقل اجاره کن و مدارک املاک بیار و من از اول ازدواج مستقل بودم و اجاره نامه به نام خانومم بوده که قرارداد های قبل هم دارم همیشه به نامش اجاره می‌ نوشتیم چو خودم سر کار بودم با پدرم میرفتن اجاره میکردن الان سه سال توی یک خانه تمدید میکردیم در قضایی هم رفتم میگه اجاره نامه امسال بیار که دست من نیست و بنگاه هم بهم کپی نمیده چکار باید بکنم ممنون

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

تامین دلیل از طریق شوری حل اختلاف بگیرین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام زوج باشد محل سکونت تهیه نمایید اما شما می توانید مباغ را از زوجه دزیافت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زوج مکلف است برای عدم تمکین زوجه مسکن مناسب انتخاب کند و اجاره نامه جدید را نیز از طریق دادخواست تامین دلیل از بنگاه املاک بخواهید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام زوج باشد محل سکونت تهیه نمایید اما شما می توانید مباغ را از زوجه دزیافت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تامین دلیل نمایید و یا در صورت اثبات می توانید مبالغ را از زوجه مطالبه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر اجاره نامه به نام شما است درخواست تامین دلیل نمایید اگر اجاره نامه به اسم شما نیست مجبورید منزلی تهیه و اجاره نامه بنویسید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از شورای حل اختلاف تامین دلیل بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از شورای حل اختلاف تامین دلیل بگیرید